mandag 1. oktober 2012

Jaktprøve NRK avd Gjøvk/Lillehammer 30.september 2012


Klokken 19.30 lørdag kveld ringte Margunn, kommer du opp i dag eller?? Hvorfor ikke, hev meg rundt og Amba og jeg reiste avgårde for å debutere i åpen klasse... Hadde et lite jaktmøte på Kiwi i Råde på veien med Vibeke, Alf Roger, Trond og Anne Lise, Det er på Kiwi det skjer ;-) Trond og Anne Lise kom akkurat hjem fra Næra med en 1 premie i EK på Kalle og Trond :-)

Var fremme hos Margunn i elvetiden og ble satt til å smøre baguetter til dommere og medhjelpere. Klokken  halv åtte var vi i gang og reiste til prøveområdet for opprop og registering. Litt over ni var det hele i gang, så rett før klokken to var det vår tur..

Det hele startet med en Walk Up med 4 hunder, enkelt markeringer foran og blind tilbakesending. Så var det felt for 2 av hundene og vann og land arbeide for de to andre. En enkelt vann markering, en dobbelt landmarkering og en blind dirigering over vann.

Kjempefornøyd med innsatsen til Amba og meg selv, vi gjorde ting vi ikke kan :-)

Det som tok oss i dag var litt omstendige dirigeringer, Amba har aldri gått over vann på bind dirigering, jeg fikk henne over og hun fant anda, egentlig helt utrolig :-) Litt omstendig ble det også på den ene markeringen i dobbelt markeringen, men vi fikk den inn. Eller var hun litt heit ved fot, reiste seg på hvert skudd som gikk, og var helt klar hele tiden. hun gjordet et raskt og effektiv søk, fant 5 vilt, deriblandt begge kaninene :-) Viltbehandlingen var flott, fine opptak og avleveringer.

Foto: Kathrine Gunstad


Så da har vi debutert i AK med en 3 premie, dommer Jan Foss :-) :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar