mandag 28. oktober 2013

Skogstur

 

Working Test opplegg..

I dag skulle jaktkomiteen møtes i Skiptvedt for å planlegge postene til WT 9. november sammen med dommer Lars Nørgård. Samtidig skulle vi ha en liten treningsøkt. Lars har et lite instruktørkurs med oss før han reiser tilbake til Danmark ved nyttår. Slik at vi skal få litt mer verktøy i kofferten og kan hjelpe medlemmene vår ennda mer.
 
Må si at jeg fikk høre det av Lars, du har en så klar jakt hund, hvorfor trener du ikke ?? Amba har nok i seg, til å kunne komme langt... Har ikke noe svar, men skjønner at jeg må ta meg selv i nakken og få til noe mer med denne hunden, kan ikke la et slikt talent forsvinne mellom fingrene mine!!
 
Må jo bare si det at det regnet og regnet også kom det ennda mere regn, hele dagen!!
Etter bål, pølser og pinneboller gikk vi to og to sammen om å lage en post, siden kom resten av komiteen og Lars og ga sine meninger om opplegget vi hadde laget. Så nå har vi grovskissen til 5 poster til WT, neste søndag skal vi ut å prøvekaste opplegget og se om det fungerer i praksis. Må bare si at her må folk kjenne sin besøkelsestid og melde på WTen eller komme å se på! Alle er hjertlig velkommen :-)
 
 

 

Solveig og Lars

Amund, Anne Sofie og Marita

Solveig...

Amund, Marita og Anne Sofie
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar